De initiatiefnemers van de GreenTech Week

 

Om het enorme aanbod aan activiteiten en evenementen die plaatsvinden binnen de GreenTech sector in Oost-Nederland beter op de kaart te zetten, ontstond in 2014 het idee om dit aanbod te bundelen in één week. Een week die geheel in het teken staat van deze bruisende sector. Met gemiddeld 22.000 bezoekers verdeeld over 30 activiteiten, blijkt het opereren onder één label een groot succes.

 

De GreenTech Week is een initiatief van:

 

Stichting Kiemt

Stichting Kiemt is hét innovatienetwerk voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden actief in energietechnologie en circulaire economie in Gelderland en Overijssel. Kiemt inspireert en verbindt.

LEES MEER >>

 


 

Universiteit Wageningen

Universiteit Wageningen is een belangrijk onderdeel van Wageningen University & Research. De universiteit richt zich specifiek op de thema’s gezonde voeding en leefomgeving en draagt met bachelor- en masteropleidingen bij aan voedselzekerheid.

LEES MEER >>

 

 

 

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen investeert in onderwijs en onderzoek. Zij verzorgen voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

MEER >>

 

 

Circles 

Circles is ontstaan op initiatief van kiEMT en VNO-NCW Midden. Het is de digitale en fysieke ontmoetingsplek voor ondernemers, initiatieven en overheden die in Oost-Nederland actief zijn binnen de Circulaire Economie.

LEES MEER >>